Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!

Σήμερα διάβασα αυτό το άρθρο και πραγματικά μου έκανε τρομερή εντύπωση και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας.
"Ας μην ξεχνάμε να αγκαλιάζουμε αυτούς που αγαπάμε"
Πάρα πολύ όμορφη πρόταση,και πόσες σκέψεις με γέμισε αυτόματα...Τώρα τελευταία νιώθω πως έχω πολλά νεύρα και θυμώνω εύκολα και ξεσπάω ίσως σε λάθος πρόσωπα..Πραγματικά δεν ήμουν έτσι.Μήπως πέρασαν τα χρόνια;μήπως νιώθω περισσότερο κουρασμένη;μήπως σκέφτομαι μονάχα τη δική μου ξεκούρασης; ή μήπως είμαι υπερβολικά δοτική και θέλω να προσφέρω σε όλη την οικογένεια μου ότι χρειάζεται χωρίς να κρατάω λίγη ώρα και για μένα;;;;
Εγώ υπερασπίζομαι τα τελευταία λόγια μου, όμως δεν πρέπει να πιστεύω πως αυτό είναι και το πρόβλημα...πρέπει να μπώ και στην άντίθετη πλευρά και να με δώ απο τον καθρέφτη....
Χρειάζομαι λίγη ηρεμία και ίσως σήμερα εφαρμόσω αύτο που διάβασα στο άρθρο...Θα δώσω και θα πάρω πολλές αγκαλιές μπάς και πάρω λίγη καλή ενέργεια απο τα άτομα που λατρεύω περισσότερο κι απο την ζωή μου...και πιστέψτε με στο σπίτι μου υπάρχουν πολλά μικρά χεράκια που σίγουρα θα μου ανοίξουν την αγκαλιά τους διάπλατα!!!!
Φυσικά την μεγαλύτερη αγκαλιά θα την πάρω απο τον άντρα μου!!!!Ίσως αυτήν χρειάζομαι περισσότερο....

Τη καλημέρα μου με πολλές πολλές αγκαλιές!!!!!

5 σχόλια:

Dee Dee είπε...

Η αγκαλια για μενα ειναι πολυ σημαντικο πραγμα!!!
Ειναι τοσο αγαπημενη μου συνηθεια που δεν νομιζω να μου λειψει ποτε, επειδη παιρνω εγω αγκαλια συνεχεια οσους αγαπω κι εκεινοι ευχαριστως ανταποδιδουν :):):)

Παντα να νιωθω να γινεται μια μεταγγιση με την αγκαλια. Ακομα και οταν αγκαλιαζω καποιον "αγνωστο"!

Καλημεραααααα

Maria Tzirita είπε...

Μια γλυκιά αγκαλιά κι από μένα στην όμορφη οικογένειά σας... Και μη μου αγχώνεσαι, όλα στο πρόγραμμα είναι... Χρειάζονται και οι "κακές" μέρες, για να εκτιμούμε τις "καλές".
Φιλιά πολλά!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

αφού αγαπάς τις αγκαλίτσες θα σου κάνω κι εγώ μια γεματοαφρατούλα!!!!!

Phivos Nicolaides είπε...

Υπέροχη η επιλογή σου, που ξεχώρισες! Αγκαλιά για ένα όμορφο σαββατοκυρίακο!

Ανώνυμος είπε...

εγω χρειαζομαι οσο τιποτα αλο αυτην την περιοδο πια αγγκαλια.μου εχει λυψει παρα πολυ!η αγκαλια για μενα ειναι τα παντα!δεν ξερω ομως πως να πλησιασω τουσ ανθρωπουσ που αγαπω και να τουσ πω ποσο πολυ τουσ αγαπω..