Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Όλη μέρα στη κουζίνα...

Απο τις 6.30πμ στο πόδι..να ταίσω το μωρό να το αλλάξω babylino να το μεταφέρω στη κρεβατοκάμαρα,να ξυπνήσω τον Αλέξη να του πώ να χει το νού του στο μωρό..να τρέξω στο μπάνιο να πλυθώ,να πάω στον πάγκο της κουζίνας και να ετοιμάσω τα σάντουιτς των παιδιών,να βγάλω απο το ψηγείο το βραδυνό φαγητό που ετοίμασα για να μας περιμένει το μεσημέρι σε θερμοκρασία δωματίου..να πάω στο παιδικό και να δώσω μάχη για να ξυπνήσω τα μικρά μου...να κουβαλήσω τον Πασχαλάκη στη τουαλέτα και να τον παρακαλέσω να πλύνει τα δοντάκια του,να ξαναπάω στον πάγκο της κουζίνας και να φτιάξω δύο ποτήρια κακάο,να θυμηθώ να πάρω το χάπι μου για τον θυροειδή , να πάω τον σκύλο βόλτα μέχρι να ντυθούν,να τους πάρω μετ'αμάξι και να τους πάω στο σχολείο,να γυρίσω να παρκάρω το αμάξι και να τρέξω να πάρω το λεωφορείο στις 8.07πμ για να είμαι ακριβώς στις 9 μέσα στην κουζίνα της σχολής μου και να μπορέσω να παρακολουθήσω τα μαθήματά μου...
ΘΕΛΕΤΕ κι ΑΛΛΑ; δεν νομίζω!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους
Ιωάννα

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννα είσαι ήρωας! Σ'αγαπώ και σε θαυμάζω γι'αυτά που κάνεις.Φιλιά στα μικρά και σε σένα.Είμαι η Όλγα που γνωριστήκαμε στα φλογητά με τους γονείς σου.Με τη σχολή πως τα πας?θέλω να μάθω νέα σου!πολλά φιλιά!

Evie είπε...

Οι γυναίκες δεν χρειάζονται να πάνε σε πόλεμο για να τις αποκαλέσω ηρωίδες, είναι αρκετό η καθημερινή φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας για να είσαι η καθημερινή ηρωίδα.
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ!

OLINA M είπε...

Αααα!Τυπική εικόνα πρωινού και στο δικό μας σπίτι!
ΜΕΙΟΝ το σκύλο (που δεν έχουμε),ΣΥΝ τον πόλεμο να κλείσει η τηλεόραση μπας και ετοιμαστούν πιο γρήγορα.
Χαμένη μάχη...Μια μέρα η μεγάλη έφυγε στο σχολείο με το τηλεχειριστήριο στο χέρι!Το πήρε χαμπάρι ότι το κρατούσε, λίγο πριν κατεβεί από το αυτοκίνητο.Για τέτοια εξάρτηση μιλάμε!!!
Φιλιά σους άντρες σου και μια ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ αγκαλιά σ'εσένα.

maria είπε...

iwanna den eisai h monh,oloi sto treksimo eimaste.

Αντιγόνη είπε...

Ιωάννα υπομονή,θυμάσαι τη Μαίρη Παναγιωταρά??Κάπως έτσι!
Μπράβο και για τη σχολή,πολύ χαίρομαι όταν άνθρωποι με τόσες υποχρεώσεις δεν το βάζουν κάτω και κάνουν πράγματα.

Υ.Γ έμαθα και για ένα τέλειο ραβανί που έφτιαξες σήμερα,αν ημουν λοντά πολύ θα ήθελα ενα κομμάτι!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Ο/Η Ανώνυμο,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΛΓΑ..ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΑ ΦΛΟΓΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Evie@ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΔΕΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΑΣ!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Ο/Η OLINA M@ Α ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΣΕΙΣ!!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Ο/Η maria@ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Αντιγόνη@ ΠΕΣ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!

Αντιγόνη είπε...

όταν έρθεις στην Αθήνα θα χαρώ να σε φιλοξενήσω με τον άντρα σου και τα παιδάκια σου και να μου το φτιάξεις να το φάμε παρέα!!Το καλοκαίρι είχα έρθει στο σπίτι της μαμάς σου και μετά ήρθε και η Ειρήνη σε μενα.Περιττο να σου πω οτι έφαγα τον άμπακο απο τα τέλεια φαγητά και γλυκά των γονιών σου οπότε είναι γονιδιακό το θέμα,θα μαγειρεύεις και εσύ υπέροχα!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Αντιγόνη@ Η μαγειρική είναι η τρέλλα μου γι'αυτό και αποφάσισα να τελειώσω την σχολή chef.Όσο για την πρόσκληση, σ'ευχαριστώ πολύ...να σου κάνω μία ερώτηση;;;;σε παλάτι μένεις;;;;Ξέρεις η οικογένεια μου είναι 5 μελή!!!και ΦΑΣΑΡΤΖΙΔΙΚΙΑ!!!!Όταν έρθω για δουλειά στην Αθήνα θα σου τηλεφωνήσω για ένα καφεδάκι!!!Καληνύχτα!

Αντιγόνη είπε...

οχι παλάτι δεν το λες,αλλά επειδή η γιαγιά μου έλεγε οτι 1000 καλοί χωράνε και έχω και μια άδεια επιπλωμένη γκαρσονιέρα,καθώς και 2 ελεύθερα υπνοδωμάτια σπίτι μου μπορώ και προσκαλώ!!!Αλήθεια πάντος έχω χώρο και μ αρέσει η φασαρία!!!Σας περιμένω!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Αντιγόνη@ σ'ευχαριστώ πολύ!Θα το έχω υπ'όψιν!Και μόνο που το λες μου φτάνει!