Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Σήμερα πετάω σαν πουλάκι..είμαι συγκρατημένη δεν το δείχνω αλλά πράγματι νιώθω πουλάκι..Εδώ και χρόνια σκεφτόμουν κάποιες κρυφές νύχτες πως άμα ξαναγιενιόμουνα θα σπούδαζα κάτι άλλο..Ο κρυφός μου πόθος..να γίνω Chef,τεχνικός μαγειρικής τέχνης.Και να που τελικά άμα θέλεις κάτι τόσο πολύ το πετυχαίνεις!
Έδωσα λοιπόν όλα τα χαρτιά μου,πτυχεία,ενδεικτικά,τριτεκνείες και πέρασα με πολύ καλή θέση μορίων.Επειδή όμως δεν μπορώ να σπουδάσω εκτός Θεσσαλονίκης οι καλοί μου γονείς για άλλη μια φορά με ξελάσπωσαν και μου έδωσαν την προκαταβολή για να μπώ σε μία μεγάλη ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης ,η οποία με βάσει κάποιας γραφειοκρατίας μου παρέχει μεγάλη έκπτωση των διδάκτρων.
Μόνη μου δεν θα μπορούσα ποτέ να τα καταφέρω..Τα έξοδα είναι πολλά και οι επιθυμίες των παιδιών μου προέχουν.Έτσι λοιπόν και για τη μαμά μου εγώ είμαι η προτεραιότητά της!!!!!
Απο Δευτέρα στα θρανία λοιπόν,και χαίρομαι τόσο πολύ.Τους ευχαριστώ πολύ και που θα κρατήσουν τον Δημητράκη τις πρωινές ώρες καθώς και τον άντρα μου,ο οποίος στάθηκε δίπλα στην απόφασή μου και θα γίνει ο κηδεμόνας μου στην Σχολή!!!
Με κάνατε πολύ χαρούμενη και υποχρεωμένη να σας βγάλω ασπροπρόσωπους!!!!
Σας αγαπώ πολύυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 σχόλια:

Evita είπε...

Εγώ δεν σε γνωρίζω, εχτές σε είδα για πρώτη φορά. Αλλά θα ήταν κρίμα να μην πραγματοποιήσεις αυτό σου το όνειρο, που από ότι κατάλαβα ... μάλλον από ότι γεύτηκα (τι καταπληκτική σοκολατόπιτα ηταν αυτή????...μην τους δώσεις την συνταγή!)το έχεις κορίτσι μου, το έχεις!!! Μπράβο σου και καλή αρχή! Συγχαρητήρια βέβαια και στην καταπληκτική μαμά σου....είχες να μοιάσεις!!!! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Φιλιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κοριτσάκι μου μακάρι να μπορούσα περισσότερα..

stella είπε...

edw eimai na dokimazw oti kai na mageirepseis!
eidika ta glyka koykla
kali arxi

OLINA M είπε...

Βρε ζουζούνι ανήσυχο,μπράβο,μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να κάνεις πράγματα που αγαπάς και σε γεμίζουν.
Καλή αρχή στη μαθητριούλα μας,λοιπόν,και.....ο μπαμπάς σου σε έβαλε να υποσχεθείς ότι θα μοιράζεσαι συνταγές ή όχι;
Άντε,ξεκίνα από τη σοκολατόπιτα!

Ανώνυμος είπε...

ειναι απιστευτο!!!!γιαυτο εχεις τρελαθει να μου φέρνεις γλυκά.αντε αντε με το καλο κοπελιά και μπραβο ειλικρινα στους γονεις σου.σπανια γονεις βοηθανε και ευτυχως εμεις εχουμε τους καλυτερουςςςςςς!!!!!!
κανονισε θελω να φαω κανενα προφιτερολ μια μερα .στειλε μου.η απο πάνω σου.φιλιααααα!!!
ΠΟΠΗ

Αντιγόνη είπε...

Με το καλό Ιωαννα μου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!!!

stalamatia είπε...

Καλή αρχή και καλή πρόοδο να έχεις Ιωάννα!

Evie είπε...

Συγχαρητήρια, καλή αρχή Ιωάννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

καλή αρχή αγαπούλα μου !!!!!