Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

μόλις ήρθες στον κόσμο...


"25 Σεπτεμβρίου 2010, ώρα 12.10... ήρθες μικρό μου στον κόσμο μας και είδες επιτέλους τη μανούλα σου που τόσο πολύ σε περίμενε!!!"
Η σημερινή μου ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην παιδική μου φίλη και νονά του πρώτου μου παιδιού..Τόνια! Σήμερα έγινε μανούλα... Ο Θεός της χάρισε έναν υπέροχο μικρούλη μόλις 3100 γρ...το κλάμμα του ακούστηκε σ'όλη την αίθουσα και έκανε αισθητή την παρουσία του απο τα πρώτα του δευτερόλεπτα!!
-Τόνια μου σίγουρα περασες πολλά,στεναγχώριες αρκετές κι αβάσταχτες..το κουράγιο σου μεγάλο όμως και ποτέ δεν το έβαλες κάτω! Με τόσο πολύ θάρρος είπες και πάλι θα προσπαθήσω και να που όλα πήγαν τόσο καλά κι επιτέλους ήρθε αυτό το αγγελούδι και άπλωσε το χεράκι του στο στήθος σου κι αμέσως ηρέμησε απο το κλάμμα της πρώτης επαφής με τον έξω κόσμο!!!!Είδες μάτια μου πόσο όμορφος είναι,είδες που πήρε τα χειλάκια σου ;;;Χάρηκα τόσο πολύ που ήμουν δίπλα σου σ'αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωή σου!Μέσα απο την καρδιά μου, σου εύχομαι να 'ναι ευλογημένο και τυχερό...να τον καμαρώσετε σε κάθε του βήμα και να μην του χαλάτε χατήρι..Δεν μπορώ να τον φανταστώ στεναγχωρημένο μ'αυτά τα φουσκωτά χειλάκια και μ' αυτό το βλέμμα το παραπονεμένο που είχε όταν τον φέρανε μετά την γέννα!!!!Το προσωπάκι του ακόμα είναι μπροστά στα μάτια μου!!!
Να σας ζήσει!!! Να σου ζήσει φιλενάδα και να τον νανουρίζεις στην αγκαλιά σου το τραγούδι που σου αφιερώνω... je t'aime!!!!!!!!

7 σχόλια:

neni είπε...

Nα σας ζήσει!Γερός και καλότυχος στην ζωή του!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Η Τόνια είναι για μένα ..ένα ακόμα απο τα κορίτσια μου.Την πρωτογνώρισα στα..προνήπεια σαν φίλη της κόρης μου..την είδα να μεγαλώνει και να είναι ακόμα ..φίλη της κόρης μου.Την θυμάμαι μαζί με τα κορίτσια μου να ντύνονται για τα ..πάρτι και να με συγχίζουν φορώντας συνέχεια μαύρα..την είδα να ερωτεύεται, να γίνεται κουμπάρα της κόρης μου, να της στέκεται στις δύσκολες στιγμές της ,να την αγαπά και να κλαίει γι' αυτήν..πάντα φίλη της κόρης μου .Είναι η λατρεμένη νουνά της Βάσιας μου, η φίλη, η σχεδόν αδελφή , η δικηγόρος μας ( απίστευτο..εγώ την βλέπω πάντα στα ..νήπεια). Πέρασε απο τυφώνες και καταιγίδες για αυτή τη μέρα μα πάντα στάθηκε όρθια, δυνατή γιατί έβλεπε τη ζωή όπως τη βλέπω εγώ ..λες και ήταν δική μου κόρη.Φίλη μου η θαυμάσια μητέρα της που την μεγάλωσε ολομόναχη χάνοντας τον σύζυγο και πατέρα..Σήμερα χαίρομαι για όλες..και όλους αυτής της οικογένειας.Τη μάνα.. τη κόρη... το Πέτρο και το μικρό πλασματάκι που ήρθε να συμπληρώσει την εικόνα.Τόνια μου σου εύχομαι κάθε όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα σ' αυτό το μωρό.Σου εύχομαι πολλά ακόμη..και όταν θα έρθω να σε δω..αναρωτιέμαι αν θα φέρω πάνες για το μωρό ή για τη γιαγιά Κατερίνα..

eirini είπε...

Να μας ζήσει!!!! Γερό, δυνατό και καλότυχο!!!
Αυτό έλειπε να μην είναι ένα κουκλί!!! Καλέ, από πού θα έπαιρνε;
Να το χαίρονται και να είναι πάντα πολύ πολύ ευτυχισμένοι!!!!!!!!!!

( fortounata) είπε...

καλημέρα,πάντα είναι χαρά ένα καινούριο μωρό.να σας ζήσει,πέρνα από το μπλογκ μου να πάρεις το βραβείο σου.φιλιά.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ.ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΝΤΑ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!

ElenaG είπε...

Nα σας ζήσει!
Γερό, δυνατό και καλότυχο!!!
Άντε ένας καλός φίλος για το Δημητρό μας!!!:-)

Dee Dee είπε...

Να τους ζησει!!!

Παντα γερο και καλοφωτισμενο!!!

Καλη εβδομαδα!