Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Φθινοπώριασε...

όμορφη εικόνα!!! η νύφη του Βορρά ετοιμάζεται να βάλει την φθινοπωρινή της ενδυμασία!!!
πόσο πολύ μου αρέσει αυτή η εποχή..ακόμα κι όταν πήγαινα σχολείο μου άρεζε..,έπαιρνα τα καινούρια μου βιβλία,τη σχολική μου τσάντα..όλα καινούρια,κι όλα απο την αρχή, δίχως κάποια κακή εντύπωση απο τους καθηγητές αφού ήταν μόλις η αρχή και πάντα ελπίζαμε σε κάποια καλύτερη σχολική χρονιά!
Τέλος πάντων αυτά πέρασαν για μας και όλα τα παραπάνω να ξαναζούμε μέσα απο τα παιδιά μας και τα σχολικά τους είδη που καλούμαστε να ψωνίσουμε εμείς οι μητέρες!!!
Εμένα απλά μ'αρέσει το φθινόπωρο γιατί νομίζω μας φέρνει πιο κοντά...ακόμη και στο κρεβάτι!!!!Λίγο κρύο παραπάνω και τα ποδαράκια ενώνονται κάτω απο το λεπτό κουβερτάκι της κρεβατοκάμαρας!!!!
Άχ τέτοια σκέπτομαι και μετά αφήνομαι και σε 9 μηνές μετανιώνεις για κείνη τη νύχτα μ'εκείνο το κρύο και εκείνα τα ποδαράκια που τριφτήκανε λίγο παραπάνω!!!!!Καταλαβαίνετε τί λέω!!!!!!!!
Λοιπόν, αφήστε τα παραπάνω και κρατήστε αυτήν την ευχή μου "Να έχετε όλοι σας έναν καλό χειμώνα,μία καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά για τα τερατάκια σας - όσοι έχετε- και ΥΓΕΙΑ!!!!!!"

12 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΑ.

Φωτεινή είπε...

Καλό φθινόπωρο! Μπορεί να μην είμαι μαμά όπως εσύ αλλά λόγω επαγγέλματος (δασκάλα) νιώθω κάπως έτσι κι εγώ τον Σεπτέμβριο! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

lena_zip είπε...

Καλό φθινόπρο Ιωάννα μου. Καλή σχολική χρονιά και υγεία εύχομαι.

( fortounata) είπε...

καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά.εμένα μου λείπουν γιατί μεγάλωσαν τα παιδάκια μου.όσο για το κρύο-ποδαράκια και λοιπά,έλα μωρέ δεν κακό.χαχαχαχα.φιλιά.

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS, ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Φωτεινή, κΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

lena_zip, ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΣΟΥ!!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

φουρτουνιασμενη ψυχη , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ..ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ,ΚΑΠΛΑΝΤΙΣΕ ΤΟ,ΒΑΛΕ ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΟΟΥΥΥΡΡΡ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!

ElenaG είπε...

Καλο μηνα άντε και με το καλο η βαφτιση του μωρού μας!
(Αυτό το "μας" το γράφω και
πραγματικά το εννοώ):-)

Dee Dee είπε...

Καλο φθινοπωρο!!!!!

Εμεις σχολικα δεν εχουμε ακομα... αλλα παντα υπαρχει ενας αερας ανανεωσης καθε Σεπτεμβρη! Με ή χωρις παιδια γινονται νεα ξεκινηματα αυτη την εποχη και τις περισσοτερες φορες μας φρεσκαρουν :):)

Με το καλο τα βαφτισια!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

ElenaG, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Dee Dee, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΕΣΥ,ΚΙΜΩΛΙΕΣ,ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΕΣ,ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΑΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!ΧΑ!ΧΑ!!