Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

KONITΣΑ..ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ!!!

ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ..γραφικότατο γεφυράκι...κοιτάξτε με προσοχή και θα δείτε ένα μικρό καμπανάκι ακριβώς απο κάτω...ανθρώπινο χέρι δε μπορεί να το φτάσει...μονάχα ο Θεός και ο αγέρας!!!! και κάπου στα αριστερά..προβάλλει ένα υπέροχο οικογενειακό παραδοσειακό ξενοδοχείο...Τ'όνομά του.."ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ'' ,δεν θα μπορούσε να 'ταν άλλο!!!Σωστά;


ένας παιδότοπος σε σχήμα σαρανταποδαρούσας..λογικό μέσα στη τόση φύση!!! Τα παιδιά μου...ξετρελλαμένα και τα τρία!!!



κι εμείς ξεκλέβουμε λίγο χρόνο καθώς τα τέκνα διασκεδάζουν και κάνουμε αγαπούλες!!!



Εκτός απο τα δωμάτια,τα οποία όλα διαθέτουν τζακούζι και θέα..εμείς προτιμήσαμε μία μεζονέτα..για περισσότερο χώρο..Μη ξεχνάτε πως είμαστε πολλοί..Μαζί μας κι ο Πόκος...μιας και το ξενοδοχείο φημίζεται για τη λατρεία του προς τα κατοικίδια!!!





Τέλειοι ζεστοί χώροι,όπου μπορείς να απολάυσεις το καφεδάκι σου κ να διαβάσεις την εφημεριδούλα σου!!! Φυσάει τόσο πολύ εδώ ψηλά στα Ζαγοροχώρια που πραγματικά ξεχνάς πως είναι καλοκαίρι!






Βέβαια το ξενοδοχείο διαθέτει και πισίνα ή μάλλον πισινάρα!!!Το πρωί όπου ο ήλιος αρχίζει κ καίει είναι μία καλή λύση..Υπέροχες καιρικές εναλλαγές.Το πρωί ζέστη , το απόγευμα κρύο..Το βράδυ,ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!




καλή ε;;;




Την άλλη μέρα πήγαμε μία βόλτα στα Γιάννεννα...υπέροχη θέα...


ΥΓ//Ευχαριστώ πολύ το ξενοδοχείο "ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ" για τη φιλοξενεία του και την αγάπη του προς τα ζώα!!!Πολύ προσιτές τιμές, και πολύ καλοί άνθρωποι!!!!











7 σχόλια:

( fortounata) είπε...

να περνάς καλά Ιωάννα μου μαζί με την υπέροχη οικογένειά σου.πολλά φιλιά σε όλους .

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...//ΚΑΠΟΤΕ,ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΝΟΥ,ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 12 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕς ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ,ΣΤΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠ'ΕΞΩ,ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ,ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ,ΕΒΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ...ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ..

lena_zip είπε...

Καλέ αυτό στην Κόνιτσα δεν είναι γεφυράκι... είναι από τα πιο μεγάλα γεφύρια της Ηπείρου.

Ιωάννα μου ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα. Έμαθα τα νέα σου από το Ρηνιώ. Χμμμ ελπίζω να πήρες τις ευχές μου!

Φιλιά πολλά σε όλους.

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

lena_zip, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..Η ΜΕΣΗ Μ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!!!

lena_zip είπε...

Να μην το βάζεις κάτω. Λογικά θα πονάς αλλά θα περάσει μωρέ. Να έχεις υπομονή. Σε φιλώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δεν το πιστεύω ...τι θα κάνεις κόρη μου ; πως θα τα βγάλεις πέρα με τόσα...αν το μάθει ο μπαμπάς σου θα πάθει σοκ! Προσεχε τα μάτια του σκύλου!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τρυφερές εικόνες, πολύ όμορφη οικογένεια!
Κι εγώ το σαβ/κο έζησα μια όμορφη εικόνα με την ανηψιά μου...ήταν η μπουμπού καθισμένη στον καναπέ και η φλάπυ(η σκυλίτσα της αδερφής μου) της έγλυφε χεράκια-ποδαράκια...και γέλιο η μικρή μας, και μόλις σταματούσε η Φλάπυ άπλωνε τα χεράκια της για να ξαναρχίσει.Το χαιρότανε πολύ...

Βίκυ(αδερφή deedees)