Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Καλημέρα..

Πραγματικά σήμερα ξύπνησα και όλα μου φαίνονται μουντά...Είπα να σας έβαζα τις φωτογραφίες απο το δυήμερο αλλά δεν είχα και πολύ όρεξη!!!
"Όλες οι μέρες κι οι ώρες δεν είναι ίδιες" έτσι έλεγε η γιαγιά μου κι είχε πολύ δίκιο.Κι ο μικρός απο το πρωί γκαρίζει λες και καταλαβαίνει πως δεν έχω κέφια και βρίσκει και μου τα σπάει περισσότερο!
Ξέρετε τί σκέφτηκα;
Κάθε μέρα κάνουμε σχεδόν τα ίδια πράγματα.Ξυπνάμε,πείνουμε γρήγορα το πρώτο μας πρωινό -απαράδεχτο- καφέ,ντυνόμαστε και βούρρρ στην εργασία.Όσο για τις κυρίες που μένουμε πίσω λόγω παιδιών και υποχρεώσεων..κάνουμε όλες ακριβώς τα ίδια πράγματα.Ξυπνάμε απο πολύ νωρίς,ετοιμάζουμε πρωινό σε όλους τους άλλους,ετοιμάζουμε τα παιδιά,τα πάμε σχολείο,φτιάχνουμε απο την αρχή το βοβαρδισμένο σπίτι, και αμέσως πιάνουμε την κατσαρόλα..άν βέβαια έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για το φαγητό..Αλλιώς πρέπει να επισκευτούμε το σούπερ μάρκετ ,να φορτωθούμε σαν τα γαιδούρια,να γυρίσουμε γρήγορα σπίτι και να ξαναπιάσουμε τη κατσαρόλα...Μετά θα πλύνουμε όσα λερώσαμε και θα περιμένουμε μ'ένα στημένο χαμόγελο την οικογένεια.Να τη βάλουμε να φάει και να ξαναπλύνουμε τα πιάτα..και πάλι όλα απ'την αρχή!!!
Σας άνγχωσα;;Μα αυτή δεν είναι η καθημερινότητά μας;;;Όλα αυτά σκέφτηκα και ταράχτηκα.Δε μου αρέσει να μπαίνω σε ρουτίνα!!!Λοιπόν αύριο θα κάνω κάτι το διαφορετικό.
Αφού φύγουν όλοι απο το σπίτι,θα πάρω τον μπέμπη μου,το καρότσι και όλοι μέσα στο αυτοκίνητο..Θα κάνω μία βόλτα στη πόλη και θα πάω να πιώ καφέ ξεφυλλ'ίζοντας μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό! Μετά θα κάνω καναδυό τηλεφωνάκια και θα πάω να επισκευτώ μία φίλη μου για να πιούμε και πάλι καφεδάκι...Μετά θα πάω βόλτα στα πολυκαταστήματα και θα δώ μαγιώ,ρούχα ,κραγιόν και όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα...δε θα μαγειρέψω, ΑΣ ΦΑΝΕ ΣΑΝΤΟΥΙΣ..δε θα πάθουνε τίποτα!!Μετά θα κάνω ένα μπανάκι και θα την αράξω στον καναπέ μου!!!
Αχ..ήδη νιώθω καλύτερα..Άμα έχετε καμιά καλύτερη ιδέα -ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ!!!-

15 σχόλια:

marilise είπε...

καλωσόρισες , χαλάρωσε και απόλαυσε το , κανείς δεν έπαθε τίποτα με σαντουιτς , άσε που είναι και πολύ ευρυματική λύση !!!!! Είπαμε μετράει η ποιότητα κια όχι η ποσότητα !!!!!
Μιλάει η πείρα .

( fortounata) είπε...

καλώς την.όλες τα ίδια κάνουμε.εγώ λέω να πάω εκδρομούλα αύριο,οπότε τώρα πάω να μαγειρέψω για να μην τους αφήσω νηστικούς.φιλιά.

ΣΜΑΡΩ είπε...

Εσύ μιλάς για ρουτίνα βρε Ιωαννίτσα? που τη μια είσαι στη Ρώμη, την άλλη στο Μέτσοβο, την παράλλη στο Νυμφαίο?Δεν έχεις αφήσει ξενώνα κ σπα? και πολύ καλά κάνεις, εννοείται!!! Μας δίνεις κ μας ιδέες! Τώρα που ξεπετάχτηκε ο μπέμπης, ευκαιρία για βολτίτσες στην πόλη, σόπινγκ και καφεδάκια!Όσο για φαγητό τι σκας? Αφού έχεις κ τον μπαμπά... το Μαμαλάκη!!

KaLLinaki είπε...

Θα συμφωνήσω με την Σμαρώ!! Τώρα τελευταία μπήκα στο μπλογκάκι σου , και έπαθα τραμπάκουλο! Έλεγα στα κορίτσια στην δουλειά ότι ζηλέυω και θαυμάζω παράφορα μια κοπελιά που έχει 3 παιδιά και το 1 μάλιστα μωρουλίνι, και παρόλα αυτά όλο στις εκδρομούλες είναι. Είσαι σούπερ, μην παραπονιέσαι καθόλου. Τι να πούμε και εμείς που κάνουμε ακριβώς τα ίδια χωρίς τις τσάρκες.
Φάση είναι θα περάσει. Είμαι σίγουρη πως σήμερα η διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη.;-)
Όσο για το μαγείρεμα , ας κόψουν και μια σαλατούλα...

Ανώνυμος είπε...

ME 3 PAIDIA ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

AVRA είπε...

σε καταλαβαινω πως νιωθεις και συμφωνω με την ιδεα σου.Μπορουν μια στο τοσο να φανε και κατι προχειρο αλλωστε τα delivery θα γινουν κλεφτες ? :-P

ομως δεν μπορω να αγνοησω τα λεγομενα τον προλαλλησαντων...
βρε παιδι μου αν εσυ ρουτινιαζεις τι να πουμε και εμεις ?

keep going!!! μας δινεις κουραγιο...και φυσικα δοσεις ζηλειας!! :-))))

Dee Dee είπε...

Και το να γκρινιαζεις που και που υγεια ειναι. Δεν μπορουμε να ειμαστε καθε μερα μεσα στην τρελλη χαρα.
Εγω να λεω να απολευσεις την γκρινια σου για μια μερα. Κανε σχεδια για αυριο, πολυ καλα μου ακουγονται και να θυμασαι παντα οτι το χειροτερο και απο την αρρωστια, ειναι η μοναξια! Διαβασε την αναρτηση της μαμας σου και παρε δυναμη!

Ευχομαι να περασετε υπεροχα αυριο!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

MARILISE, πρώτη φορά σε βλέπω αν κάνω λάθος διόρθωσε με!!!Χαίρομαι που σε γνώρισα κ να τα λέμε πιο συχνά..όχι μονάχα στις ρουτινιάρικες μέρες!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

φουρτουνιασμενη ψυχη ( fortounata, ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ;;;ΚΑΛΕ ΠΟΥ;;;ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ...

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

ΣΜΑΡΩ, Α ΡΕ ΣΜΑΡΩ..ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ Μ ΕΝΑ 2ΜΕΡΟ ΜΑΖΙ Μ!!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

KaLLinaki, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Ο/Η Ανώνυμος . ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΝΩ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ...

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

AVRA ΜΟΥ ΚΑΛΗ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Σ..ΗΡΕΜΩ!!

CHEF AT THE MARCHE BISTRO είπε...

Dee Dee, ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!

anemona είπε...

Καλό μήνα..
Καλή πρωτομαγιά …
Ιωάννα μου τέλειες φωτογραφίες… χαίρομαι που περάσατε καλά κοριτσάκι μου..
ο γιος σου κούκλος.(εκφραστικότατος… κοινωνικότατος.. κύριος!!!!!!)
Φιλάκια