Γκοφρετάκια!!!!!!!!!!!
Τι χρειαζόμαστε:
- 250 γρ. βούτυρο
- 220 γρ. καστανή ζάχαρη
- 120 γρ. γάλα
- 65 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 190 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 80 κρακεράκια
- 100 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 90γρ. σοκολάτα γάλακτος με φουντούκι
- 140 γρ. φυστικοβούτηρο
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε γάλα, ζάχαρη λεύκη και καστανή και βούτυρο και ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και η ζάχαρη. Μόλις λιώσουν, προσθέτουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και ανακατεύουμε. Εκτός φωτιάς, ρίχνουμε τη σοκολάτα και ενσωματώνουμε.
- Σε ένα μπολ βάζουμε σοκολάτα γάλακτος και φυστικοβούτυρο και λιώνουμε στα μικροκύματα.
- Για τη συναρμολόγηση, σε ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε τα κράκερ, ρίχνουμε το μείγμα με τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
- Επάνω από την τελευταία στρώση των κράκερ ρίχνουμε το μείγμα με το φυστικοβούτυρο και το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.
- Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2-3 ώρες. Αφού έχει παγώσει,το κόβουμε σε κομμάτια, σε ό,τι μέγεθος θέλουμε.
2 σχόλια:
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΙΩΑΝΝΑ;
ΕΛΕΝΗ , χρησιμοποιώ τα κλασικά κρακεράκια ALLATINI..
Δημοσίευση σχολίου