Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Θέλω να έρθει Χειμώνας...

Βαρέθηκα πια...θέλω να βρέξει,να έρθει το κρύο,ν'αγοράσω ξύλα,ν'ανάψω το τζακάκι μου να πάρω αγκαλίτσα τα μωράκια μου και να τρώμε σουβλάκια κρυφά το βράδυ με τον αντρούλη μου.
Κι αυτό το καλοκαίρι μας έχουν βρεί πολλά..αλλά δεν μας νοιάζει αφού έχουμε ο ένας τον άλλον και την υπέροχη αυτή πολυμελή οικογένεια μας...Ο κουμπάρος μου ο Πέτρος χθές βράδυ με κοίταξε και μου είπε "ά ρε μαμά Ιωάννα,πόση μεγάλη είναι η αγκαλιά σου!!"
Έχει δίκιο,θέλω όλους να τους φροντίζω και να μην τους λείπει τίποτα.Ίσως μια μέρα να μου ανταποδώσουν κι εμένα την τόση αγάπηπου τους έχω δώσει..'οχι με πράξεις αλλά με απλές κινήσεις ή ένα βλέμμα απλό απο τα μικρά μου που κάποτε θα μεγαλώσουν και εύχομαι να μουν πούν "μανούλα μου καλά που έχουμε κι εσένα!" Πολύ μεγάλη κουβέντα απο τα παιδιά μας. Θέλω όταν περάσουν τα χρόνια να γυρίσω πίσω το κεφάλι μου και να δω όλα τα παιδιά μου δίχως παράπονο για μένα...Ας με φωνάζουν οι άλλοι κιας με λένε χαζομαμά,κι ότι τα κακομαθαίνω..ΕΤΣΙ μ'αρέσει!να πίνω καφεδάκι με την κορούλα μου και να λέμε τα μυστικά μας,τα κουτσομπολιά μας..και το βράδυ να έρχονται και τα παλικαράκια μου και να μου λένε "άντε ρε μάνα πεινάμε!!!!"
Τέλειες εικόνες!!!!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

Mary Ka είπε...

Μαμά εκφύσεως δηλαδή. Ολοες οι μαμάδες το έχουμε το σύνδρομο του να φροντίζουμε, όμως εμένα, αν και μ' αρέσει, θέλω και να ξεφεύγω πότε πότε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πάντα σου άρεζαν τα παιδιά και αυτό είναι φανερό σου εύχομαι και 4ο!!!!

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Νάμαι και γω .Ο πιο ωραίος ρόλος η πιο ευχάριστη απασχόληση να φροντίζουμε την οικογένεια μας .Σε είδα το απόγευμα στα Φλογητά στο μπαράκι .Ημουνα στου Χατζηγιάννη για παγωτό .Ημουνα έτοιμη νάρθω να σου πω μια καλησπέρα αλλα είδα τον ανδρα σου να γυρνάει προς το μέρος σου και να σε θαυμάζει ,ετσι το ένιωσα .Είστε ενα πολύ όμορφο ζευγάριμία υπέροχη Ελληνική οικογένεια.Καλο βράδυ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!